yukarı
Öneri, Şikayet, Soru ve Teşekkür

Öneri, Şikayet, Soru ve Teşekkür Formu

KAPAT ×

Şirketimiz hakkında ne düşündüğünüzü aşağıdaki form ile gönderiniz... Her türlü görüşe açığız...

Gönder

İkram Turizm Kültür Turları
İkram Turizm

Vize İçin Gerekli Evraklar

  • Uçuş tarihinden itibaren en az 7 ay geçerli ve ÇİPLİ Pasaport,
  • TC Kimlik numaralı nüfus cüzdanının arkalı- önlü fotokopisi,
  • 1 adet vesikalık fotoğraf (arka fon beyaz) ve Pasaporttaki resim ile aynı olması gerekmektedir.
  • VİZE İÇİN GEREKLİ TÜM BELGELERİN GİDİŞ TARİHİNDEN 20 GÜN ÖNCE TESLİM EDİLMESİ GEREKİR. Not: Tüm evrakların hazır olmasına rağmen bazen teknik sebeplerden dolayı, bazen de konsolosluk tarafından kaynaklanan durumlardan dolayı vizelerde sıkıntı olabilmektedir.
    Not: Yukarıdaki vize evrakları Schengen vizesi haricindeki ülkeler için geçerlidir.
    vize için gerekli evraklar
    Eposta adresinizi kaydedip yenilik ve kampanyalardan haberdar olabilirsiniz.
    Her hakkı saklıdır. İzinsiz içerik kullanılamaz.
    © 2016 www.ikramkultur.com
    sosyal medyasosyal medyasosyal medyasosyal medyaTemsilci Kodu
    8503400482
    0.335 sn.